Aires de renovació a les Illes Balears

Arriben nous temps a les Illes Balears. Amb els darrers nomenaments de consellers i directors de les diverses conselleries tant al Govern Balear com al Consell Insular de Menorca sembla que així es. S’han triat persones si no expertes si que saben i entenen en quin mon vivim actualment.

De tots però el que m’ha sorprès per be ha sigut el del nou Director General de Desenvolupament Tecnològic Benjamí Villoslada. Coneixedor del mon del programari lliure, creador de Meneame, blogaire, ciutadà digital de totes totes. Te clar que les lleis vàlides just fa 10 anys ara mateix son obsoletes. Internet i el mon digital han revolucionat el mon, però molts es resisteixen a canviar. Els canals per transmetre la cultura en general han canviat molt i ara mateix molts estan molt mal gestionats per quasi be totes les administracions i  la majoria ciutadans.

Ens cal un canvi en aquest sentit, hem de tenir clar que les lleis de propietat intel·lectual i les regulacions de les comunicacions estan obsoletes,  el programari lliure es bo per el desenvolupament dels ciutadans, les administracions i per les empreses.

Esper que aquests aires de renovació ens faixin millors persones i ciutadans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *