Lluita per el que vols, sumat al canvi

“Lluita per el que vols”, “Sumat al canvi” o “Sumat al canvi”, “Lluita per el que vols”, tant dona l’ordre en que les posem. Segur que aquestes paraules us sonen, son les mes vistes i sentides aquests dies de campanya electoral. Son els eslògans del PSOE i del PP.

A mi em sonen a paraules buides, genèriques i sense cap sentit. Jo ja lluito per el que vull i em sum als canvis amb que ens sorprèn la vida. Son ells PP i PSOE els que no s’han sumat als canvis, encara que si lluiten per el que volen, lluiten per perpetuar-se en el poder.

Han demostrat el seu menyspreu per nosaltres els ciutadans i el nostre benestar. En lloc de de fer servir la tecnologia per millorar-lo, han donat l’esquena a la tecnologia. Segueixen amb les seves rutines i maneres de fer. En lloc d’aprofitar per establir un canal de comunicació directe i bidireccional amb els ciutadans, segueixen fent el que han fet sempre monopolitzar els mitjans per bombardejar-nos amb lemes buits de contingut. Amb una llei electoral feta a mida, han censurat als partits minoritaris fent-los invisibles a la majoria de ciutadans. Les mateixes eines que fan servir per afavorir als interessos privats de les grans corporacions i empreses oblidant-se dels ciutadans.

En lloc de fomentar l’innovació i la nostra cultura no han fet res mes que intentar retallar les nostres llibertats i benestar. No sigui que ells perdin tots el privilegis que han anat acumulant durant els darrers anys. Als ciutadans no ens escolten, ni ens fan cas, ara be si escolten les recomanacions dels mercats i de governs estrangers. Han fet ulls grossos no controlant els abusos dels creadors de les bombolles econòmiques. I si controlen i intenten censurar el que feim nosaltres.

Lluitau per el que voleu i sumau-vos als canvis que ens permetran exercir els nostres drets, augmentar el nostre benestar o fomentar i preservar la nostra cultura. Aquesta gent se’ns ha descontrolat i cal retornar-los al bon camí. No els voteu s’han oblidat de nosaltres.


#noelsvotis #nolesvotes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *