Doncs, no els votaré …

El passat 17 de desembre de 2010 vaig enviar un correu als diputats electes per les Illes Balears (diputats del PP i del PSOE), sobre el tema de l’aprovació de la Llei Sinde. Uns dies desprès els vaig tornar a escriure dient-lis que encara no havia rebut resposta i tornant a expressar la meva preocupació per la possible  aprovació de una llei totalment anticonstitucional.

Quatre mesos desprès (cap d’ells s’ha dignat a respondre i han aprovat una llei anticonstitucional) ens demanen els nostre vot per les eleccions locals. Inauguració rere inauguració, per posar-se medalles, pagines i mes pagines de fotos i articles als diaris. Fent veure que pensen amb nosaltres. Doncs per molt que s’hi esforcin senyores i senyors candidats del PP i del PSOE no els votaré. Han acabat amb la meva paciència.

Nomes els hi recordaré alguns temes pendents i deficitaris a la nostra illa.

  • Transport public amb la península, car i insuficient. Sent com es un punt de primera necessitat, per la nostre societat i la nostre economia. 
  • Connexions a la xarxa de qualitat. Ara van i a Maó volen donar wifi gratis. Com sempre malament i tard. Jo fa molts anys que don wifi en les mateixes condicions que volen donar, gracies a Fon.
  • Nous serveis web de l’administració pública a les illes, els donaran la mateixa importància que a les seves comptes de correu quan un ciutadà els hi demana explicacions o senzillament els hi vol fer una consulta?.
  • Els doblers mal gastats, si qualsevol empresa fes el mateix, els inspectors d’hisenda ja els haguessin embargat. En canvi compten amb immunitat i impunitat per el seu propi profit.
  • La TDT havia de ser el futur i resulta que no podem veure res de mes enllà, ni TV3, ni Canal Nou, tampoc d’altres comunitats. Per sort (de moment) internet si ens ho permet.

Potser el meu vot no serà decisiu a l’hora de la veritat, però ja estar be de riure’s  de nosaltres. Recordar-lis senyores i senyors candidats que es a nosaltres que han de servir no als seus interessos. Que han de mirar per les nostres butxaques no per les seves. Que han de tenir cura de las nostre illa i els seus ciutadans.

Per tot el que he exposat i moltes coses que me he deixat, no els votaré senyores i senyors del PP i PSOE.

 

One comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *